Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Уважаеми зрители, мислех си, има нещо тотално объркано

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Уважаеми зрители, мислех си, има нещо тотално объркано
Коментари Харесай

Слави: Министър-председателят псува хората и прилича на нещо средно между Батман и Бай Ганьо

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Уважаеми фенове, мислех си, има нещо тотално комплицирано в нашата страна. На какво се дължи, не знам и дали в миналото ще схвана, също не знам. С тези думи Слави откри своето шоу по Телевизия 7/8.

Полицията търси майка от Системата ни убива, тъй като била хвърляла листовки против Народното събрание. А пък Ангел Джамбазки е сниман по какъв начин хвърля пиратки против хората, а полицията изобщо не то търси. Двама души умират на стълбите пред болница в Пловдив, а министърът на опазването на здравето вместо незабавно да си подаде оставката, твърди, че ние сме отговорни, тъй като не съблюдаваме ограниченията, добави Слави.

Ние сме парламентарна страна, което значи, че Народното събрание е най-висшият орган в страната, а министър-председателт не стъпва в Народното събрание, даже когато го викат депутатите. Обикаля страната с джипа си, псува хората и наподобява на нещо приблизително сред Батман и Бай Ганьо. Мога да кажа още хиляди такива парадокси, дали ги виждате, не знам, само че в такава страна живеем, сподели още Слави Трифонов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР